Pse duhet të na zgjidhni ne ?

 

Kompania G&T shpk (GraphTech Reklama) u themelua me 24 prill 1999. Kompania jonë është ndër të parat që filloi të operojë në tregun e realizimit dhe prodhimit të reklamës(objekt marketingu për klient të ndryshëm) në Shqipëri. Gjatë viteve në vijim ajo ka përmirësuar dhe përsosur cilësisht teknikat e dizenjimit dhe prodhimit të reklamave. Ajo sot është e radhitur në kompanitë lidër të prodhimit të reklamave në tregun kombëtarë, por edhe jashtë kufijëve të Shqipërisë, si në Kosovë apo dhe Mali i Zi.

Klientët tanë