Veshje Fasadash, Tenda Karburantesh

Veshje Fasadash, Tenda Karburantesh

Kompania jonë e ka zhvilluar këtë sektor duke rritur cilësinë me pajisje bashkohore dhe material të çertifikuara nga Bashkimi Evropian.
Si për shembull përpunimi i aluminit, alukobondit, sipas formave dhe prerjeve të ndryshme.